CERTIFIED SCULPTURAL FACE LIFTING

It’s on my face. Zoals je je voelt zo zie je eruit! Vanuit deze basisgedachte heeft Yakov Gershkovich 15 jaar geleden een natuurlijke methode bedacht vanuit verschillende invalshoeken. Hij is de Godfather of Sculptural Facelifting en heeft menig beroemdheden onder zijn handen gehad. Zijn doel is met deze behandeling mensen weer goed te laten voelen. In september dit jaar had ik de eer om zijn training te volgen.

Wat is het en wat doet het:
Deze techniek werkt met de spier en gezichtsstructuur die een resultaat zijn van de emoties en indrukken die we een leven lang hebben ervaren. Het is veel meer dan de spieren en fysiologie. Het is een zeer effectieve techniek. Deze methode stimuleert de doorbloeding en activeert het spiergeheugen. De behandeling bestaat uit 2 delen. Het externe liftende gedeelte en de INTRA ORALE (BUCCAL) deel. Hierbij wordt de spieren in de mond zorgvuldig bewerkt waardoor een nog diepere ontspanning ontstaat. Dit is een klein stukje uit de osteopathie.

Voordelen:
– het verbeterd het uiterlijk en tonus van de huid en brengt de oude vorm weer terug
– geeft diepe ontspanning van de gezichtsspieren en vermindering van fijne lijntjes
– Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
– verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom
– verbetert het welzijn en kan mogelijke blokkades op
– verminderd verkrampingen zoals tandenknarsen

Aanbevolen wordt minimaal 6 tot 8 behandelingen te ondergaan. Maximaal 10. Een herhaal sessie kan dan weer na 2 tot 3 maanden.
Wil je een eenmalige oppepper kan dat natuurlijk ook.