ALTIJD EEN BEHANDELING OP MAAT

Relax (30/60/90 minuten)
Een weldaad voor lichaam en geest. Je voelt je weer een nieuw mens na de behandeling. Vermoeidheid en stress opgehoopt in de spieren verdwijnen als sneeuw voor de zon

Hoofd(pijn)massage

Hoofdpijn komt zoveel voor dat de meeste mensen hier wel eens last van hebben. In de meeste gevallen is hoofdpijn onschuldig en wordt vaak spanningshoofdpijn of migraine genoemd. De aangezichtspieren en de spieren in de hals krijgen de nodige aandacht. De massage brengt verlichting en dient ter voorkoming van hoofdpijn en migraine en bevorderd de ontspanning.


CERTIFIED SCULPTURAL FACE LIFTING (founder Yakov Gershkovich) OOK VOOR MANNEN!
Uniek in Nederland!!! Een geheel natuurlijke gezichtsbehandeling van de gelaatsspieren (geen bindweefsel!!) met een liftend en ontspannend effect. Het effect is na 1 behandeling al zichtbaar. Verminderd verkrampingen in de spieren en verzacht dunne rimpels door de stimulatie van collageen en het spiergeheugen. (Bewezen effectief en bedacht door Yakov Gershkovich 10 jaar geleden. 
 

Nek/schouder/rug (30/45/60 minuten)
Deze behandeling is gericht op klachtenverlichting. Overbelasting door met name een langdurige verkeerde houding (denk aan beeldschermwerk, mobiel of iPad (textneck) of zelfs stress maakt dat men vaak klachten opbouwt in dit gebied en daardoor o.a. triggerpoints ontwikkeld. Door het losmaken van de schouderspieren zullen de klachten afnemen. De behandeling is prettig en efficient.

Voetenmassage (Get Down To Earth) (geen reflexologie)

Kom helemaal tot rust door middel van een (aanvullende) voetmassage. Een voetmassage ontspant vermoeide voeten en brengt verlichting voor dit meestal vergeten maar oh zo belangrijke onderdeel van het lichaam. Weggestopt in schoenen die vaak mooi zijn maar slecht voor de voeten tot de klachten ontstaan. Wees lief voor je voeten want op je hoofd kun je niet lopen! Get down to earth!

Tafelspecialisatie DTM

Bindweefselmassage is erop gericht om de huidconditie te verbeteren. De massage wordt vaak gegeven als men een beperking ervaart in het bewegen. De massage wordt uitgevoerd op de rug en heupen. De doorbloeding wordt verhoogd en stofwisseling geactiveerd. Het is een korte intensieve massage welke de bindweefselcellen vervormd en aanzet tot vernieuwing. 

Tennis-golfarmbehandeling (op afspraak)
Een tennisarm is een ontsteking van de extensorspieren (strekkers van de hand). Beide vormen worden op dezelfde wijze behandeld. De behandeling bestaat altijd uit meerdere sessies. Afhankelijk van de duur (vaak ondervindt men na 3 a 4 sessie al verbetering)
In de ontsteking zijn geen ontstekingsstoffen aanwezig in tegenstelling tot andere ontstekingen en onderzoek wijst uit dat het er steeds meer op uitkomt dat de klachten mede veroorzaakt worden door triggerpoints. Deze triggerpoints zijn het gevolg van een oorzaak die vaak te vinden is in de schouders. Als men te lang wacht kan dit een zeer pijnlijke aandoening worden waarbij gebruik van de aangedane arm bijna onmogelijk wordt en mogelijk ook in de andere arm ontstaan. Daarom worden beide armen behandeld.
De massage zal worden uitgevoerd op zowel onder- als bovenarm en het gebied rond de schouders.