Relaxmassage (30/60/90 minuten)
Een weldaad voor lichaam en geest. Je voelt je weer een nieuw mens. Vermoeidheid en stress opgehoopt in de spieren verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Hoofd(pijn) & gezichtsmassage
Hoofdpijn komt zoveel voor dat de meeste mensen hier wel eens last van hebben. In de meeste gevallen is hoofdpijn onschuldig en wordt vaak spanningshoofdpijn of migraine genoemd. De aangezichtspieren en de spieren in de hals krijgen de nodige aandacht. De massage brengt verlichting en dient ter voorkoming van hoofdpijn en migraine en bevorderd de ontspanning.
Nek/schouder/rugmassage
Gericht op klachtenverlichting in deze regio. Overbelasting en stress maakt dat mensen vaak klachten opbouwen in dit gebied. Langdurig zitten, opgetrokken schouders of te lang in een houding werken kan een oorzaak hiervan zijn. Door het losmaken van de schouderspieren zullen de klachten afnemen. De massage is prettig en efficient.
Voetmassage / hand (geen reflexologie)
Kom helemaal tot rust door middel van een voetmassage. Een voetmassage bevorderd de afvoer van afvalstoffen in het lichaam en brengt tevens de bloedcirculatie in voeten en benen als ook het zenuwstelsel op gang. De combinatie van hoofd/voeten/handen is een topper om helemaal bij te komen!
Weet je hoeveel spanning er in handen zit? Hier kom je achter door het te ervaren.

Tafelspecialisatie (Bindweefselmassage/cupping/Deep tissue technics)
Bindweefselmassage is erop gericht om de huidconditie te verbeteren. De massage wordt vaak gegeven als men een beperking ervaart in het bewegen. De massage wordt uitgevoerd op de rug en heupen. De doorbloeding wordt verhoogd en stofwisseling geactiveerd. Het is een korte intensieve massage welke de bindweefselcellen vervormd en aanzet tot vernieuwing. 
Stoelmassage (preventief – drukpunten over de kleding of curatief met olie)
Voor wie niet veel tijd heeft voor een tafelbehandeling maar wel een effectieve massage van rug, nek, schouders en armen wil is deze massagevorm zeker aan te raden. Gekozen kan worden voor een massage over de kleding (drukpunten) of met olie op de huid.
Tennis-golfarmbehandeling (op afspraak)
Een tennisarm is een ontsteking van de extensorspieren (strekkers van de hand). Beide vormen worden op dezelfde wijze behandeld. De behandeling bestaat altijd uit meerdere sessies. Afhankelijk van de duur (vaak ondervindt men na 3 a 4 sessie al verbetering)
In de ontsteking zijn geen ontstekingsstoffen aanwezig in tegenstelling tot andere ontstekingen en onderzoek wijst uit dat het er steeds meer op uitkomt dat de klachten mede veroorzaakt worden door triggerpoints. Deze triggerpoints zijn het gevolg van een oorzaak die vaak te vinden is in de schouders. Als men te lang wacht kan dit een zeer pijnlijke aandoening worden waarbij gebruik van de aangedane arm bijna onmogelijk wordt en mogelijk ook in de andere arm ontstaan. Daarom worden beide armen behandeld.
De massage zal worden uitgevoerd op zowel onder- als bovenarm en het gebied rond de schouders.